Affärsdrömmar

Jag har så många drömmar, jag vill gå i så många riktningar, prova olika vägar. En utav mina drömmar är att en dag öppna en egen affär. En inrednings/pryl-affär i antik anda. Jag ska få saker skänkta till affären, eller så köper jag en massa antika prylar och säljer de ännu dyrare. Jag vill bygga något från grunden och ha anställda. Det pirras i min mage när jag tänker på det.


En annan dröm som jag haft ett tag, är att skriva en krönika i en tidning. Vad är förutsättningarna för det? Det är ingenting jag tänkt att jag ska kunna försörja mig på, men som en liten extrainkomst och sysselsättning.


Den största drömmen utav de alla är att vara på resande fot och föreläsa (om vad är ännu oklart), jag vill inspirera och träffa mycket människor i mitt jobb.


Vilken väg är den rätta?





- Vilken är rätt väg för mig?

The day in the city

God kväll kära läsare.


Idag har jag varit i stan med en gammal vän. Alltså, vänskapen är några år gammal, inte själva vännen. Min ena bror var även med, och vi lunchade på Fridays. Om du gillar american style rekomenderar jag Fridays. Sedan shoppade vi loss i Gallerian, jag köpte en tröja (20 spänn), ett linne (20 spänn) och en göööörfin jeanskjol (250 spänn) (sååå värt det). På vägen hem drack jag en chai latte, min favorit, i Vingåker finns inte Espresso house så jag passar på när jag är i Stockholm. Ja just det, jag är i Stockholm nu! I morgon ska jag luncha med en vän och spendera mer tid med min bror som jag inte träffat sen nyår.


 

En favorit!




Chicken fingers vilar nu i min mage.

Njut av de små sakerna

Mina leder i fingrarna är konstiga idag, jag kan inte röra vissa fingrar utan att behöva knäcka dem först. Min frukost var såddär god och i morse for många negativa tankar igenom mitt huvud. Jag har way för många valkar och jag har sjukt tjock benstomme. Jag har ätit för onyttigt för mitt eget bästa den senaste veckan. Vädret har varit uselt och jag har spenderat för mycket pengar på sista tiden....

Men vänta... Va?!

Det är lätt att fastna i negativa banor och tankegångar. Bryt den negativa tanken! Kontra med en bra tanke, en positiv tanke. Bryt ner de stora negativa tankarna till små, positiva tankar. Som hjälp kan du ta penna och papper. Byt ut musiken från hård och deppig, till glad och peppande. Vad är du glad för idag? Vad är du nöjd över? Om du aktivt tänker positiva tankar kommer du automatiskt bli gladare och livet blir lite enklare. Byt ut problemen till möjligheter till förändring.

Mina fingrar kanske är konstiga just idag, men det går snart över, det vet jag, det är nog kylan som gör lederna stela. Frukosten kanske inte var den bästa men ikväll ska jag äta sushi till middag! Dom där valkarna är vad som gör mig till mig, jag kanske inte är hundra procent nöjd med min kropp, men jag är inte heller hundra procent missnöjd med den, min pojkvän gillar mina valkar och han ger mig komplimanger ofta för min kropp. Jag har stora bröst och det gillar jag haha! Ja jag har ätit väldigt onyttigt, jag kanske har gått upp nåt kilo, men vad gör det om fem år? Om jag promenerar som vanligt kommer det ändå inte märkas av på min kropp. Vädret kan ju knappast bli mycket sämre i alla fall, det kan bara bli bättre. Idag är det endå lite sol! Angående mycket pengar spenderade så ser jag det som investeringar och dessutom får jag bidrag och lån i morgon, vilket betyder att jag har råd att handla mat igen hehe.

I eftermiddag åker jag upp till Stockholm, jag älskar att åka tåg! I morgon ska jag träffa en vän för lunch och eftermiddagen och kvällen ska jag spendera med min kära broder och förhoppningsvis den andra brodern också. Jag har inte träffat dem sen nyår så jag längtar sjukt mycket. Lördagen ska jag boka in för vänner och åker jag till Vingåker igen och lovet är över.

 

Jag och mina bröder på väg till Gambia i julas!


Saw V

Charlie har vart här ikväll och vi har druckit jordgubbste och kollat på filmen Saw 5. Jag har sett den en gång tidigare, men för charlie var det första gången. Den var lika läskig den här gången som förra gången hehe. Och sen höll charlie på att skrämma skiten ur mig flera gånger, för det tycker hon är så roligt. Så jag bussade hennes hund på henne hehe. Nu tänkte jag uppdatera mig på plugg innan min amore ringer. I morgon är det skola och jag är faktiskt pepp! Trots tre timmars samhällskunskap.





Denna film såg vi ikväll, inget för de fega.

Bob

Nu ska ni få se världens gulligaste hund. Bob heter han (haha jag vet inte vilken ras han är) och han tillhör Elin i min klass. Jag var hundvakt till honom i helgen. Då tog jag dessa bilder bland annat:









Är han inte söt så säg?!

Åh...

Jag skrev värsta inlägget nyss, och jag undvek febrilt att använda svordomar, för det var verkligen läge för många sådana. Men så råkade jag radera skiten. Återkommer när jag har duschat och är förhoppningsvis på lite bättre humör.




Detta ser jag fram emot just nu!

Stugdrömmar

När jag blir stor vill jag ha en stuga uppe i bergen i något bergsrikt land. Mycket skog och någon sjö som gränsar till tomten. Jag inser att jag måste bli miljonär först, men drömma får man väl?! Jag ser mig och Sebbe, med två-tre ungar och två hundar där på somrarna. Hehe. Ska bli intessant och se någon gång i framtiden om det faktiskt blev så.





´

Typ såhär ser stugan ut i mina drömmar!

Världen under mina fötter

God morgon världen!


Jag blir så pepp på livet när det är soligt och varmt ute. Idag har jag egentligen två lektioner, svenska och friskvård, men på svenskan har vi eget arbete. Så min tid att passa är kl 15.00 då vi ska gå femkilometersrundan med klassen (ska bli intressant att se hur många som kommer). Så tills dess ska jag ägna dagen till att städa! Det ser förtäskigt ut här just nu.


Men först ska jag äta klart min frukost, rostade mackor med ost, och te. Det är så underskattat att äta frukost! Jag brukar nästan aldrig äta ordentlig frulle på vardagarna då jag väljer att sova längre, jag brukar köpa yoggi och ta med mig på lektionen hehe. Jag säger ofta till mig själv att jag måste börja äta frukost på vardagarna, men när morgonen väl gryr så orkar jag inte ta mig upp en kvart tidigare för frulle. Oh well, hoppas på bättring när det blir vår och man kan sitta ute i solskenet med sin frukost.

Frullen intas under toner till Nelly Furtado - Turn Off The Light. (Kanske lite dubbelmoral av mej hehehe, men den är ju så bra!) Samt uppdatering av vad som hänt i världen på Aftonbladet.





Inte mina mackor, men nära!

En kudde att älska

Jag sover bäst när jag sover tillsammans med min pojkvän. Att skeda, eller att bara ha hans armar runt mig när jag ligger på hans bröst. Sängen känns så tom utan honom där. Såg denna kudde i en film och jag funderar seriöst på att köpa en sådan. Den går runt hela kroppen och med den kudden i sängen inbillar jag mig att jag ska känna mig tryggare. Jag vill ha en illusion om att pojkvännen ligger i sängen och värmer mig, trots att han sover gott i sin egen säng.





"Hug Me Pillow" heter den. Visst kan det kännas lite creepy med en hand där mitt i allt, men det får man väl stå ut med.

The beginning of something great

Hej!


Ny blogg. Ny inriktning. Ny drivkraft. Ny motivation.

Ämnen som ska skrivas om i denna blogg är
Mat, recept, inredning, hushåll, mitt liv som student på folkhögskola och boende på internat!







Bloggens första bild: hemmagjorda hamburgare från i somras! Ruccola är den godaste salladen enligt mig.

RSS 2.0